Varför köpa Instagram Likes är en dålig idé

Ett av problemen med den tid vi finns i är den motstridiga information vi ständigt får från olika håll om hur man korrekt engagera sig i digital marknadsföring taktik. En av dessa motsägelsefulla bitar av “råd” har att göra med att köpa Instagram se här eller anhängare för ditt konto för att öka din trafik och affärsframgång. Tja, idag ska vi prata med dig om varför köpa Instagram gillar är faktiskt en dålig idé …
Varför köpa Instagram gillar kan verka som en bra idé …

Instagramframgång är till stor del beroende av engagemang – likes-tal och kommentarer. Faktum är att Instagrams senaste algoritm fattar sina beslut baserat på ett inläggs engagemang. Om ditt inlägg inte får något engagemang anser Instagram därför inte riktigt att det är tillräckligt relevant för att visa i form av rangordning, tidslinje, hashtaggar och utforska-sidan.

Med detta i åtanke kan det verka som den mest uppenbara lösningen är att köpa likes; men är det verkligen en lämplig lösning? Tyvärr inte. Kom ihåg att vi inte försöker säga att likes är dåliga – bara de du betalar för. Sanningen är att som en marknadsföringsstrategi är ekologiska likes de enda som verkligen ger dig Instagram framgång. Överraskande nog kan köpa Instagram likes faktiskt slå tillbaka och minska din engagemang nivåer.
Varför köpa Instagram gillar [etc.] faktiskt inte är en bra idé …

1 Människor kommer att fånga på bristen på äkthet

Det är inte så svårt för människor att fånga på när ett konto köper likes. Det finns flera giveaways när det gäller att räkna ut denna brist på äkthet. Om en riktig användare märker din mängd [lower-end] anhängare till [högre slut] likes förhållande, kommer de sannolikt att inse att något inte lägger upp. Det är inte heller svårt att klicka på dina gilla-artister och upptäcka att de inte är riktiga konton. Fakeness leder till känslor av misstro och tro på låg kvalitet, och detta är inte något du vill att folk ska tänka på ditt varumärke.

2 Falska konton förvandlas inte till riktiga kunder

Så enkelt är det. Falska gillar är inte riktiga likes, falska anhängare är inte riktiga anhängare, så tekniskt detta inte översätta till riktiga kunder.

3 Även auto bots som fungerar till din fördel, inte fungerar till din fördel

Problemet här är återigen brist på äkthet. Det är ganska lätt för människor att fånga på om en kommentar är verklig eller falsk när de lägger upp en bild av sin hund och auto-bot kommentarer från ditt företagskonto, “Bra innehåll, hålla uppe det goda arbetet!” Nu är det sant att inte alla kommer att fånga på, men en stor majoritet kommer, och denna fakeness stänger folk till ditt företag.

4 Instagram kan plocka upp oärliga metoder och inaktivera ditt konto

Instagram är smart nog att plocka upp på gillar till anhängare nyckeltal också, och om de upptäcker inblandning med många falska konton, kan de också anta att du är falsk eller inblandad i oärlig taktik och inaktivera ditt konto.

5 Instagram inte bara uppmärksamma gillar

Precis som Instagram kan plocka upp på likes till anhängare nyckeltal som nämnts ovan, algoritmerkommer också att använda dessa nyckeltal för att bestämma rangordningen av dina inlägg på saker som utforska sidor, etc.

6 Sammantaget är det inte en hållbar marknadsföringsstrategi

Sanningen är att i slutändan, köpa likes, etc., faktiskt kan hamna minska ditt engagemang som i allmänhet, nackdelarna uppväger för-och nackdelarna.

Om du behöver hjälp med att genomföra rätt och produktiv digital marknadsföring verktyg som krävs för framgång i dagens marknad, kan du vara ute efter en Dallas sociala medier marknadsföring byrå. Här på Tech-Critic erbjuder vi mer än bara hjälp med din sociala medier marknadsföring, men en mängd nödvändiga taktik som tillsammans ger dig den holistiska marknadsföringsplan som krävs för att nå framgång. Kontakta oss idag och låt oss visa dig den tillväxt din verksamhet är kapabel till.