Vad är Vaping?

Hur kan du sluta vanan att vaping?

Till de barn och ungdomar som vill ge upp denna vana kan du hjälpa till:

Bestäm varför de vill ge upp denna vana och skriva ner den eller lägga den på din telefon. När de verkligen vill vape, kan de läsa dessa skäl. Välj en dag för att sluta vaping. De kan markera den på kalendern och berätta en stödjande familjemedlem eller vän att de kommer att sluta vaping den dagen. Bli av med alla vaping produkter. Ladda ner verktyg (som textning apps och program) på sina telefoner som kan hjälpa dem när de känner lust att vape och uppmuntra dem samtidigt som man försöker sluta vaping. Förstå vad abstinens innebär. Nikotinberoende orsakar en intensiv önskan att konsumera nikotin. Det kan också leda till följande: huvudvärk trötthet, dåligt humör, ilska eller depression koncentrationsproblem svårt att sova hunger oro. Du hittar bra butiker för vape produkter dk.vape.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se, Ecigaretter.se och Jooz.se.

Tecken på tillbakadragande är starkaste under de första dagarna efter att ha slutat vanan. Och de förbättras under dagarna och veckorna efteråt.
Hur kan föräldrar hjälpa till?

För att hjälpa ditt barn att förstå riskerna med vaping och ta kontroll över sin hälsa kan du göra följande:

Dela med ditt barn tonårsversionen av den här artikeln. Föreslå ditt barn leta efter webbplatser och lokala program som hjälper människor som vill sluta vaping. Vårdgivaren som tar ditt barn kan hjälpa dem att hitta rätt stöd. Stöd ditt barn när du försöker sluta vaping. Var ett bra exempel genom att ta hand om din egen hälsa. Om du röker eller vape, Åta dig att sluta göra det. Man måste också i sådana fall sluta med ejuice som finns i smakerna Cookie Crush, Cookie King, Cryo, Dinner Lady, Drool, Fantasi, Fizzy Ejuice, Fizzy pop, Fog Clown och I VG Ejuice.

Prata med ditt barn om rapporter om allvarliga lungskador, och till och med dödsfall, hos människor som vapar. Ring ditt barns läkare omedelbart om ditt barn vapes och:

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.