Är Mass Gainers bättre än mat för sammanslagningar?

Mass-Gainers är ett kosttillskott som har byggt upp en hel del fart i gymmet och bodybuilding världen. De har förtjänat sin plats som en av de mest populära proteinpulver på marknaden, och en av de mest eftertraktade kosttillskott för blivande unga bodybuilders och gym-publiken. Medan vissa påstår sig producera vidunderligt stora muskler på bara några månader, det är klart om varför de har vunnit en sådan hård popularitet i tillägget sfären. Alla vill se bra ut, och de vill komma dit utan allt det hårda arbetet om det alls är möjligt. Så kan dessa tillskott verkligen vara bättre än mat för att bygga de stora muskler du alltid har drömt om, eller är det bara en annan modefluga? Låt oss ta reda på.

Så låt oss tala om några av de Pro ‘ s of Mass-Gainers. Visst, de är mycket kalorisnål, vilket innebär att de innehåller en hel del kalorier jämfört med den kvantitet du är skyldig att konsumera. I denna aspekt, de är verkligen fantastiskt för att öka din vikt. På sin mest grundläggande nivå, fungerar viktkontroll så här… Om du bränner mer kalorier än du konsumerar, kommer du gå ner i vikt, och om du konsumerar mer kalorier än du bränner, kommer du att få vikt. Så klart, om Mass vinnare kan ge dig en rejäl summa kalorier per scoop, de kommer säkert att hjälpa dig att få vikt. Dessutom, en av de staket bodybuilders måste klättra för att packa på storlek, är att övervinna gränserna för sin mage och aptit. En av de stora fördelarna med en massa Gainer är att de gör att du kan konsumera mer utan att bli för full, gör att du kan konsumera igen förr.

Ta itu med nackdelarna, först måste vi titta på socker. Socker är inte det bästa sättet att lägga till storlek, eftersom detta kommer sannolikt att läggas i fett, snarare än muskler. Mass vinnare har vanligtvis ett stort förhållande av socker i dem, på grund av de stora smaker och enorma kolhydrat mängd. Sockret i en skopa massa Snorbilligt.se skulle med största sannolikhet pressa dig över din RDA av socker för dagen, så fortsätt med försiktighet när du väljer en Gainer. Dessutom, se till att kontrollera om massan Gainer har komplett protein, rik på aminosyror. Protein är uppenbarligen en mycket nödvändig makro näringsämne för alla som vill köpa en massa Gainer, så att du får en hög kvalitet protein är viktigt. Slutligen, var försiktig när du läser etiketten på en massa Gainer, att söka en med en bra balans av makro-näringsämnen som passar dina behov. Vissa massa vinnare kan innehålla minimalt protein, högt socker och begränsade vitaminer, vilket gör dem mer som ett kolhydrat pulver, och i denna mening överflödig. Vissa massa vinnare är fantastiska, med en hög proteinhalt, hälsosamma kolhydrater och rika på mikronäringsämnen, så välj klokt.

Sammantaget är det mycket tydligt att Mass gainer kan vara massivt fördelaktigt för dem som kämpar för att konsumera tillräckligt med kalorier för att öka sin vikt via medel för hela livsmedel. Mass vinnare är ett snabbt och enkelt sätt att få mer kalorier, ofta med en fin balans mellan makro och mikronäringsämnen, i din dagliga kost med minimal ansträngning. I motsats, se till att undersöka etiketten, för att bedöma sockerhalten och kvaliteten på näringsämnena för att säkerställa att massan vinnare du köper är av ljudkvalitet. Den slutliga domen och råd jag kommer att ge, är att massan vinnare är fantastiska för viktökning om du kontrollera etiketten och hitta en bra kvalitet tillägg, men om du har aptit för det, sammanslagningar med hela och hälsosamma livsmedel kommer alltid att vara mer näringsmässigt värdefull och gynnsam för din hälsa.